2014. január 27., hétfő

Turbolya rádió - Rendkívüli hírek! /1



(Gyerekek ez egy baromi kísérleti próbálkozás Nem kinyírni érte xD)

Cím:Turbolya rádió - Rendkívüli hírek!
Fandom: original
Hírolvasó: Vasedény
Tartalom: Elképzelt rádiócsatornám híradója. Fandomok egy szörnyű gyilkosság nyomában. Vajon ki a tettes?
Figyelmeztetés: humor,

Korhatár: nincs





Aki mégis a szöveges formát kedveli, kérem kattintson és olvassa ^^ (Mivel felolvasásra készült, nem szépírási kisvetélkedőre, így telis tele van hibákkal, amiket nem fogok kijavítani. Kösz a megértést!)




Vasedény vagyok! Üdvözlök mindenkit a Turbolya Rádió különkiadásában!

Tragikus hírrel vagyunk kénytelenek megszakítani a statikus csendet.
A cybervilág egy eldugott sarkában Zöld íjász rajongók holtan találták az elmúlt évet.
A városi lőgyakorlatra igyekvő fanok közül többen sokkot kaptak a látványtól. Szerencséjükre a CSI, NCIS és House szakértői találkozó a közelben zajlott így a tetthelyet azonnal hozzáértőbb rajongók vették át. A helyszínt lezárták és lenyűgöző hozzáértéssel gyűjtötték be a bizonyítékokat. Csak a sokkos tanúk sértegetése váltott ki némi felzúdulást, amiért a House csapatot kénytelenek voltak a sárga szalagokon kívülre kísérni.

Az Egyesült Fanok és Kritikus Nézők szervezete - vagyis az EFKN - azonnal összeült. Kifejtették aggodalmaikat az eljárás miatt. Mivel a haláleset a cyber és a való világ szintjén is megtörtént a joghatóságot azonnal a Tron és Mátrix szekció szakértőire akarták bízni. A krimi rajongók felzúdulása várható volt, ám senki nem számított ilyen mértékű megmozdulásra a részükről. Végül a növekvő nyomás hatására a Sherlokisták szövetségét jelölték ki a nyomozás vezetésére, azzal a kikötéssel hogy a “Két világ közt” science fiction társaság ügynöke is részt vesz.
A Gyertyácska fedőnevű összekötő elzárkózott minden sajtónyilatkozattól és egyenlőre a Beacon Hills szállodában tart eligazítást a résztvevőknek.

Már hírt adtunk arról, hogy elmúlt évet utoljára szilveszter éjjel látták. Mivel 2012 testvérét már meggyilkolták  így aznap éjjel fokozott megfigyelés alatt volt. Katonai és krimisorozat fanatikusok teljesítettek mellette védőszolgálatot. Ennek ellenére 2014 január elsején 0óra 1 perckor rejtéjes körülmények között eltűnt a biztonságos házból. Egészen tegnapig semmit sem tudtak a hollétéről.
A belülről bezárt ajtók és ablakok még a sherlokistáknak is feladták a leckét, így a nyomozásba az Odaát démonkereső magánkopóit is bevonták.

Loki hadserege nyilatkozatot adott ki, miszerint semmi közük a történtekhez. Mágikus ciklikusságokra és csillagászati törvényszerűségekre hivatkoznak, de az odaátosok és a az Armageddon csillagai még nem erősítették meg az információt.

Nemrégiben a fannibals közösség jelezte hogy a Gyilkos elmék tudoraival összefogva szívesen állítanák fel a gyilkos személyiségrajzát. Ezt azonban az EFKN azonnal megvétózta, mivel a gyilkosságok évenkénti rituális jellege, ezt a két fandomot tette a leggyanúsabbá. Nem akarnak belsős információkat kiadni nekik.
Egy szélsőséges fannibál csoport kitüntetésnek nevezte a gyanúsítást.

Gyertyácska ügynök sajtótájékoztatója után többet tudunk majd, egyenlőre reméljük hogy ez a nyomozás sikeresebb lesz mint az előző 2012.

A 2014-es év egyenlőre biztonságban érzi magát. Megszakítás nélkül folyik tovább mint a cyber mint a valós síkon.

Vasedény voltam a Turbolya Rádió rendkívüli híreivel. Maradjanak velünk!


4 megjegyzés:

  1. Ez kurva jó!!!
    Csak halkan jegyzem meg, hogy nekem fájt, hogy a Doktort kihagytad a buliból, de csak halkan és lábbujhegyen, mert amúgy korrekt kis agymenés volt ez! Különben is mindig olvasni, igen egyelőre még csak olvasom, mert dolgozom, szóval mindig is szerettem volna olvasni egy olyat amiben a fandomok a főhősök és ez tökéletes volt.
    Szivesen kiemelném a kedvenc részem, de akkor az egészet be kéne másolnom.
    Nagyon komoly, nagyon imádom, nés ezsem ágában sincs megölni. Sőt! Még kérnék szépen Vasedény híreiből!
    Köszönöm, hogy olvashattam/hallgathattam!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. xD sajna Doktorban nem vagyok kifejezetten jártas, inkább az űrlényvadászokat nézem meg még nyolcszor. A doki nem tud huzamosan lekötni, de most hogy mondod lehet egy sansza annak hogy általa figyeljék meg az eseményeket *komolyan elgondolkodik a dolgon*

      Törlés
  2. Szia!
    Csak biztatni tudlak a folytatásra, mert remélem, lesz! Isteni volt, briliáns, és majdnem minden fandom ismerős volt, éljen!:) Kreatív ötlet, csodás kivételezés. Még csak olvastam - semmi gond vele -, de meg is fogom hallgatni.:) Gratulálok..)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D Lessz itt még tetthely és hullavizsgálat, meg kihallgatások is ezerrel.
      Örülök hogy tetszik! ^^

      Törlés