2013. január 28., hétfő

Híradó


Cím:Turbolya rádió - Híradó
Fandom: original
Szereplők: saját, és Vili a veréb
Tartalom: Elképzelt rádiócsatornám híradója
Figyelmeztetés: humor,

Korhatár: nincs



(szignál)
Önök a Turbolya Rádió délutáni híradóját hallgatják!
Mikrofonnál Vili a veréb!
(rövid szignál)
- Üdvözlöm önöket!

• A miniszter fagylaltot evett!
A verébsajtó legújabb értesülései szerint az utcákat álruhában járó Orbit Vilmos miniszterelnök, legutóbbi útja során 500 forintot talált az utcán.
A miniszter azonban ahelyett, hogy a közelben kolduló hajléktalanoknak adta volna a pénzt, fagylaltot vett a cukrászdában.
Orbit Vilmos sajtótájékoztatóján tagadta, hogy az éhező nincstelenek előtt majszolta el a két gombóc vaníliát. Elmondása szerint aznap csupán fél adag keserűcitromot fogyasztott, azt pedig, hogy a pénzt az utcán találta volna az ellenzék aljas koholmányának titulálta.
(bejátszás)
- Úgy érzem, az ellenzék tehetetlen vergődésében már nem tud más eszközhöz nyúlni, mint a rágalmazáshoz. Ez uraim azt jelenti, hogy mi jól végezzük a dolgunkat!

• Köztársasági elnökké választották Schmatt Pétert!
A politikus a jövőben költségcsökkentési célzattal SP-re rövidítette nevét, hogy így is spóroljon a drága nyomtatótintán.
A spórolás mellett SP nagy hangsúlyt fektet a fiatalok bevonásába a politikai élet színpadára, valamint a magyar közélet fellendítése érdekében zenés parlamenti megmozdulásokat tervez.
„Ne add fel a törvényjavaslatot” és „Parlamenty arc” című számai máris a slágerlisták élére ugrottak.

• Ellopták Gustav Klimt, Aranyhalak című festményét a Nemzeti Galériából!
A kép méltán híres polgárpukkasztó voltáról, hiszen előterében egy fenekét mutogató vörös hölgy látható. A galéria kétségbeesett igazgatója úgy nyilatkozott, hogy: „Azt a segget vissza kell kapnom!”
Még a délelőtt folyamán idegösszeroppanással a Nyírő Gyula kórházba szállították.

• Megölte anyósát egy veszprémi férfi!
Elmondása szerint a vele egy háztartásban élő R. Mária már évek óta lelki terrorban tartotta a családot szappanopera függőségével, rigolyáival és 14 db macskájához való ragaszkodásával.
A férfi önként adta fel magát a rendőrségen, mindent bevallott, megbánást azonban nem tanúsított.
A Népszónokság napilap értesülései szerint, évek óta pszichológiai kezelés alatt állt, de gyilkos hajlamot eleddig nem fedeztek fel nála.
Az Anyósom a Sátán közhasznú szervezet magára vállalta a védelem költségeit és közleményben hívta fel a figyelmet az anyósok és vejek együtt élésének közösség és egyén romboló hatásaira.

• Tizenéves fiatalok automatát raboltak!
Az éjszakai áramszünet miatt sötétbe borult debreceni utcákon M. Sándor és S. Béla, nyolcadik osztályos tanulók, a közelmúltban elkövetett ATM rablásokat akarták utánozni.
A sötétben azonban pénz helyett egy óvszer automatát sikerült M. Sándor kismotorja után kötniük és kiszakítaniuk a falból.
A két fiatalt még hajnalban őrizetbe vette a helyi rendőrség, az óvszerek azonban nem lettek meg.

• Új kabala állatot szerzett az egyik amerikai sátánista szekta!
Az eddig áldozásra is alkalmas és épp ezért rövid életű kecskék helyett, egy jóval hosszabb élettartamú állatot sikerült vásárolniuk. A szekta vezetője Luc Damien, elmondta, hogy reméli, Böske az aranytehén végre meghozza alakuló egyházuk számára a rég áhított népszerűséget.
Böske egy máig feltáratlan genetikai hiba miatt valóban aranyszínű. A szekta tervezi az állat szaporítását.
Hindu és katolikus szervezetek és egyházi vezetők vállvetve tiltakoznak a szekta szándékai ellen.

• Terry Balek társat keres!
A gyermekét egyedül nevelő celeb, mostanság olyan magányosnak érezte magát, hogy Benko Dávid után ő is a képernyőn keresztül akarja megkeresni élete párját.
A csatorna egyenlőre hosszas tárgyalásokba kezdett az ORTT-vel arról, hogy engedélyezik-e neki vörös rúzs viselését férfiöltönyhöz.

• Tüntettek a Fánkzabálók!
A Kossuth térre vonultak a magyar fánk evők. A világszerte elismert sportolók semmiféle támogatást nem kapnak az államtól, holott kétszer olyan jó eredményeket érnek el nemzetközi versenyeken, mint focistáink.
Együtt követelték a liszt, olaj és a porcukor árának csökkentését, valamint felvételüket a magyar sport ikonok nagyjai közé.

• Közlekedési híreink…
Dugó, dugó és dugó… Mézga Aladár és Guliverklije kényszerleszállást hajtottak végre a 0-s kilométerkőnél, amely így az egész ország közlekedését megbénította. Amíg a helyszínelés és a mentési munkálatok tartanak, ez így is marad.

• Időjárás jelentés.
Északnyugati irányból az újjáéledő szelek a Tokió Hotel nevű súlyos fejfájást okozó frontot hozzák felénk.
Délen egyelőre napos, szinte mediterrán idő várható. A keleti megyékben azonban számítsanak a felhők összesűrűsödésére. Egy Románia felől érkező vastag felhőréteg összeütközésbe keveredett az öntudatos magyar és erdélyi meleg levegővel, így az éter megtelt nacionalista villámokkal.
Köszönöm szíves figyelmüket! Egy óra múlva újra jelentkezünk a verébsajtó friss pletykáival, és a legfrissebb hírekkel!
Vili voltam a veréb.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése